MasterCard SecureCode
 
 
Въпроси и Отговори
За контакти

Представяне на MasterCard® SecureCode™
Register Now!      Login to manage your account
 
Presenting MasterCard SecureCode
 
Това е ново!
Представяме новата услуга MasterCard® SecureCode™, която защитава Вашата карта MasterCard® от неавторизирано използване по време на пазаруване в Интернет при включени в услугата търговци. Нямате нужда от нова карта, нито от инсталация на софтуер, няма допълнителни такси, нито главоболия с транзакции. Има само допълнителна сигурност. След като се регистрирате в услугата Вие трябва да имате увереността, че MasterCard® SecureCode™ изпълнява една допълнителна стъпка на автентикация за да защити Вашата карта от неавторизирана употреба в Интернет.

Как работи SecureCode™?
Виж демонстрацията.
  1. Регистрирай своята кредитна или дебитна карта MasterCard® със свой личен Секретен Код.
2. Пазарувай при търговци, включени в услугата, със своята регистрирана карта MasterCard®.
3. Натисни бутон „Въведи” (Submit) за да завършиш покупката.
4. MasterCard® SecureCode™ ще отвори автоматично прозорец върху ордера на търговеца, който Ви подканя да въведете своя Секретен Код – точно както Ви питат за ПИН на банкомат.
5. Въведете своя Секретен Код и след секунди, след потвърждаване на Вашата идентичност, покупката ще завърши. Тази комуникация е между Вас и банката Ви и Вашите данни никога не се обменят с търговеца.

Как да се регистрирам?
За да регистрирате своя кредитна или дебитна карта MasterCard® трябва да създадете свой Секретен Код и сте готов/а да пазарувате в Интернет при търговците, включени в услугата. Регистрирай се сега в тази БЕЗПЛАТНА услуга.

 
MasterCard SecureCode